XV Cicle de Teatre Familiar a Benicarló

 
El dimecres 24:
19.00 h XV Cicle de Teatre Familiar. Teatro la Tartana presenta Hansel i Gretel, òpera infantil (a partir de 4 anys). Perduts al bosc, Hansel i Gretel faran front als perills que s'amaguen darrere de cada arbre fins arribar a una meravellosa casa de caramel. Auditori. Entrada/donatiu: 2 EUR. Organitza: Regidoria de Cultura.

Diumenge 28
 
19.00 h XV Cicle de Teatre Familiar. Teatro Paraiso presenta Vuela si puedes (a partir de 6 anys). Davant la proximitat d'un devastador cicló, la tribu dels Tourons no té cap altra opció que escapar urgentment deixant en terra els mes dèbils. En Vuela si puedes quatre ocells ens ofereixen una faula sobre l'amistat, la solidaritat i el respecte. Premi Nacional de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut. Auditori. Entrada/donatiu: 2 EUR. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dilluns 29
19.00 h XV Cicle de Teatre Familiar. Teatro Paraiso presenta Pulgarcito (a partir de 6 anys). Una revisió d'un dels contes més famosos de Perrault. Pulgarcito conta la història d'un xiquet xicotet que salva la seua família d'una situació desesperada. L'obra tracta temes com el de la relació entre pares i fills, tal com diu la pròpia companyia: «els contes s'inventaren per a dormir els xiquets i despertar els adults, però ¿i si els pares foren els xiquets i els xiquets els adults?».
Guanyadora del Premi de Barroc Infantil del Festival d'Almagro. Auditori. Entrada/donatiu: 2 EUR. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dimarts 30
18.00 h Taller infantil a càrrec de Món d'Animació (a partir de 7 anys). Durada aproximada: 1.30 h. Inscripció prèvia: Biblioteca. Organitza: Regidoria de Cultura.

19.00 h XV Cicle de Teatre Familiar. Saga Producciones presenta Alicia en el pais de la maravillas (públic familiar). Una cosa meravellosa. Acompanya Alícia en esta peculiar aventura de situacions inversemblants i absurdes, on la màgia i la imaginació són els protagonistes. Auditori. Entrada/donatiu: 2 EUR. Organitza: Regidoria de Cultura.

La programació cultural de decembre ací:

http://www.ajuntamentdebenicarlo.org/pdo/ppdo-shostd.php3?i_pdo=15972&g_idioma=v&i_url=/cul/pcul-agenda.php3


Entradas populares de este blog

No hi ha color

Entrevista al Dr. Santos Martín