Taula rodona “Alimentació de proximitat i sostenibilitat. Avantatges nutricionals”. 4 de juny. Castelló.

http://xarxadagroecologia.wordpress.com/
Taula rodona
Data: Dimecres, 4 de juny de 2014
Hora: 18.30h
Lloc: Centre Social Cajamar. Enmig 49. Castelló.

Data: dimecres, 4 de juny
Hora: 18.30h
Lloc: Centre Social Cajamar. Enmig, 49. Castelló de la Plana
Participen:
- Mª Dolores Raigón, catedràtica del Departament de Química, Escola Superior Enginyeria Agronòmica i Medi Natural de la UPV, i presidenta de la Sociedad Española de Agricultura Ecológica (SEAE)
- José Miguel Soriano del Castillo, professor titular de la Facultat de Farmàcia i director de l´Observatori de Nutrició i Seguretat Alimentària per al Món en Desenvolupament, UV
- Salvador Roselló Ripollés, catedràtic del Departament de Ciències Agràries i del Medi Ambient, Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, UJI
- María Muriach Sauri, professora contractada doctora en Fisiologia, Facultat Ciències de la Salut , UJI
Presenta i modera:
- Carmen Lázaro Guillamón, Directora de l´Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat, UJI

http://xarxadagroecologia.wordpress.com/

Entradas populares de este blog

No hi ha color

Entrevista al Dr. Santos Martín