IV JORNADES DE PROMOCIÓ DE LA LACTÀNCIA MATERNA. CASTELLÓ.

Dijous 7 de novembre de 2013
 
16.00 h Inauguració de les jornades
Vicent Climent, rector de la Universitat Jaume I; Begoña Carrasco, regidora de Salut Pública de l’Ajuntament de Castelló; Guadalupe Iserte, presidenta de Mamare
16.30 h Taller. “Introducció de l’alimentació complementària durant el primer any de vida.”, a càrrec de Lupe Palau pediatra, especialitzada en lactància materna, i educadora de massatge infantil AEMI.
18.30 h Conferència. “Lactància, ciència i societat”, a càrrec de José M. Paricio, pediatra de l’Hospital d’Alcoi. És president de l’Associació Promoció i investigació científico-cultural de la lactància materna http://APILAM.org. Cap de servei de Pediatria entre 1992 i 2012 de l’Hospital Marina Alta, hospital acreditat per IHAN d’OMSUNICEF el 1999 i ex-vocal del Comitè de Lactància de l’Associació Espanyola de Pediatria.
19.30 h Compatibilitat entre medicaments i lactància materna. Funcionament i utilitat del web e-lactancia.org, a càrrec de José M. Paricio, creador i promotor d’aquesta pàgina web que actualment és referència mundial sobre compatibilitat de fàrmacs ilactància.
20.00 h Col·loqui

Divendres 8 de novembre
 
16.00 h Taller. “Mites sobre alimentació i cures de la mare”,Gisela Soria, infermera de l’Hospital de la Plana de Vila-real i Neus Gil, infermera de nounats de l’Hospital General de Castelló.
17.00 h Conferència. “Pell amb pell. Lactància en els primers dies de la vida”, a càrrec d’Adolfo Gómez Papí, neonatòleg de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i exmembre del Comitè Español de Lactància Materna de l’Associació Espanyola de Pediatria.
19.00 h Experiències de mares, a càrrec de Mamare-Castelló
20.30 hClausura de les jornades

Comitè organitzador de les jornades
Guadalupe Iserte, psicopedagoga i presidenta de Mamare
Rafa Ballester, degà de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I
Elena Grau, psicòloga i tresorera de Mamare
Lupe Palau, pediatra i socia colaboradora de Mamare
Lidón Baquero, treballadora social i vocal de Mamare
Gisela Soria, infermera i vocal de Mamare

ENTRADA GRATUÏTA
Inscripció per acreditar: mamarecastelló@gmail.com o al començament.


Entradas populares de este blog

No hi ha color

Entrevista al Dr. Santos Martín