DIUMENGE D'OLEA DE NOVEMBRE

El proper diumenge 21 de novembre és Diumenge d'Olea i com tots els diumenges d'Olea, ens agradaria que volguéreu compartir amb nosaltres a partir de les 10.30 h l'espai de trobada que fem servir les famílies d'Olea amb els nostres fills.
*
Aquest diumenge cap a les 11.30 h, Elisenda, una mamà d'Olea, ens contarà la seva experiència.
*
*
Elisenda, que ja va participar el passat diumenge d'Olea de juny parlant-nos sobre els Infants amb Capacitats Elevades en l’àmbit Psicosocial, ens parlarà aquesta vegada de la seva experiència personal sobre la relació que ha tingut al llarg de la seva vida amb els cavalls, des de xiqueta, amb passió i admiració per ells, de més gran també com a companys d’esport i de rutes i travessies, i al final ajuntant la seva professió de psicòloga i psicoterapeuta amb la equinoteràpia i la teràpia assistida amb cavalls i naturalesa i de com, al llarg d’aquesta trajectòria buscant formes més naturals i lliures de relacionar-se amb ells, va trobar la Doma Natural. Ens contarà en què consisteix aquesta forma respectuosa de viure i d’estar amb els cavalls i les similituds que ella ha trobat amb la forma de relacionar-se amb els fills.
Com sempre, podeu participar en el debat i/o passar el matí amb els vostres fills i filles i en companyia d'altres famílies en un espai pensat especialment per al desenvolupament autònom dels infants.
Porteu-vos menjar i farem un dinar de pa i porta en l'espai d'Olea.

Recorda que en els diumenges d'Olea:
• Cada família es responsabilitza dels seus fills amb el mateix criteri que utilitzaria en un altre espai encara que eixe criteri no siga el d'Olea.
• Si et cal parlar pel mòbil fes-ho apartats dels infants.
• Si et cal fumar fes-ho fora de l'espai d'Olea, a l'aparcament per exemple i guarda la bureta al teu cendrer.
• Si vols fer fotos en les quals surten persones pregunta primer si volen ser fotografiades.
• Et preguem no portar gos però si no tens més remei deixa’l a l’aparcament.
• Les casetes de fusta estaran tancades, cal avisar per vore-les.
• L’associació Olea no s’identifica necessàriament amb les opinions i criteris expressats en les xerrades.
• L'espai d'Olea va des de l'aparcament fins la paret de pedres i llenya, et pregue no passar al bancal de baix, allí està ma casa i és l'espai privat de la meua família.
• Abans de marxar replegarem els joguets, millor si és entre tots.
Gràcies per llegir fins ací.

Fins diumenge!
M.Cruz
*
*

Entradas populares de este blog

No hi ha color

Entrevista al Dr. Santos Martín