Vesprada musicoastronòmica. 17 de juliol.

















Vesprada musicoastronòmica: 17 de juliol des de les 19 h.

Requisits: confirmar assistència i ser puntuals.

20.00 h: concert de música clàssica a l'espai de l'associació Olea.
Es tracta d'un programa de música religiosa o espiritual, amb cançons de mezzosoprano i piano, tenor i piano i duet de mezzosoprano i tenor amb piano.
Esta pensat en dos parts: la primera són peces de oratori (escrites originalment per a veus amb acompanyament d'orquestra); la segona part són cançons escrites originalment per a veus i piano. Els idiomes que es cantaran son Llatí, alemany, anglès, italià i castellà.
El piano toque tot el rato en valencià...

Javier Alonso – tenor
Joana Thomé – Mezzosoprano
Juan Carlos Cornelles – Piano

Els infants seguiran jugant per l'espai o bé podran arrimar-se a sentir que fan ixos que canten i toquen lo piano, no hi ha cap problema per part dels músics en que hi haja xiquets propet, només hem de tenir una mica més de cura en que no es faça molt de soroll al seu voltant.

No es podrà entrar a Olea en començar el concert.


En acabar el concert, cap a les 21 h farem un sopar de pa i porta residu zero, us preguem no portar embolcalls de usar i llençar. Unes carmanyoles i tovallons de roba faran el mateix servei que el paper d’alumini sense quasi generar residus.
Desprès de sopar, Nit Astronòmica (per a qui aguante). Muntarem un parell de telescopis i, si l'oratge ho permet, podrem observar alguns planetes, estrelles, nebuloses, la lluna...




Recorde, i és molt important, què cal confirmar l’assistència i que hi ha que arribar abans de les 19.45 h. No deixarem entrar ningú si ha començat el concert.

FINS DISSABTE!
*
*

Entradas populares de este blog

No hi ha color

Quasi a punt...