En abril no hi ha Diumenge d'Olea, hi ha Fira d'Intercanvi a Vinaròs

En abril no farem Diumenge d'Olea en Alcalà, ens anirem a la Fira d'Intercanvi de Vinaròs perquè pensem que hem de recolçar aquest tipus d'iniciatives.

Per al pròxim diumenge 18 d’abril s’organitza la FIRA D'INTERCANVI DE VINARÒS

Suma't a la Fira d'Intercanvi de Vinaròs!

Des de l'associació Riu Viu fem una crida a totes les entitats i particulars que vulguen sumar-se a l'organització, participació i difusió de la Fira d'Intercanvi de Vinaròs.

Riu Viu és una nova associació d'àmbit estatal creada a Vinaròs amb l'objectiu de fer la nostra vida més saludable i potenciant les arts en totes les seues formes. Riu Viu busca noves formes de relacions entre les persones amb el foment d'una nova consciència del nostre sentit com a humans.

Una fira d’intercanvi vol ser un espai de trobada i de transaccions comercials sense la intermediació del diner: tu ofereixes qualsevol cosa a canvi del que necessites o del que altres t’oferisquen.
Alhora l’espai de la Fira vol ser també un altaveu d’iniciatives contrahegemòniques que es van fent cada cop més necessàries per a fer front a l’actual panorama de profunda crisis dels valors capitalistes dirigits a la concentració del capital.
Cal ser conscients que tots i totes tenim capacitat per aportar riquesa i poder estructurar una societat menys depenent de les grans corporacions que ara són afavorides per la privatització dels guanys i la socialització de les pèrdues.


Perquè intercanviem?

A la Fira d'Intercanvi pots intercanviar qualsevol tipus de productes, objectes, serveis i fins i tot intercanvi de parelles si així ho acorden totes les parts. Hi hauran diferents tablons per anuncis: BUSCO i OFEREIXO. Simultàniament, es preveu la realització de xerrades, actuacions i tallers diversos.
Si ten's quelcom a oferir i no necessites res...ets una persona afortunada! Canvia-ho per una abraçada... i encara ho seràs més!!
La Fira d'Intercanvi vol ser un espai per a reciclar, reutilitzar, revaloritzar, redistribuir,... i sobretot un espai de trobada per a totes les persones que pensem que un altre món és necessari.


Organitza: associació Riu Viu http://intercanvinaros.blogspot.com/

***


Entradas populares de este blog

No hi ha color

Entrevista al Dr. Santos Martín