PAELLA ECOLÒGICA SOLIDARIA PER HAITÍ

MAGDALENA 2010 SOLIDARITAT PLENA



“Què menys que un plat de paella per Haití”



El moviment agro-ecològic de Castelló, impulsat des de la Xarxa d’Agroecologia de Castelló (XAC) i la Colla Ecologista d’Almassora celebrarà el dijous 11 una paella monumental y solidària per a recaptar fons per a Haití.


La paella es cuinarà en el recinte de la Fira Alternativa situada al Parc de L’Auditori i es servirà a partir de les 14:15h.


Els tíquets poden aconseguir-se per anticipat a la llibreria Argot, a La Cooperativa El Lledoner i a la tenda Un altre món o en el mateix recinte de la Fira el dia de la celebració.


S’ha posat el màxim esforç per a que les verdures siguen d’origen ecològic i local, impulsant d’aquesta manera una agricultura sostenible i respectuosa amb el medi ambient. La producció ecològica no és tan sols necessària si no que és un sector en progressiu creixement i una oportunitat en el context de l’actual crisi econòmica. A més, la dieta mediterrània, rica en fruites i verdures només té sentit si està exempta de productes químics i la maduració s’ha produït al camp, obtenint així el màxim contingut en vitamines i minerals. El País Valencià, beneït pel seu clima i bona terra és molt apropiat per a l’agricultura ecològica i almenys la producció per al consum local i/o escolar podria ser d’aquest origen.
La paella té la col·laboració dels proveïdors de verdura ecològica La Tomaca, El Lledoner i Un Altre món; el centre d’art i restauració Creta Viridis; Catering Parrilas; Productos Florida i Amics de la Natura.


La recaptació es destinarà íntegrament al fons d’emergències per Haití de Metges Sense Fronteres, des d’on s’afirma que cents de milers de persones viuen en campaments o al carrer mentre s’apropa l’estació de pluges.


Tanmateix, es pot col·laborar ingressant una donació en el CC de Bancaixa 2077 0565 29 1102006303 o cridant al telèfon 656638035. Entre tots és possible.



Xarxa d’Agroecologia de Castelló i Colla Ecologista d’Almassora

***

Entradas populares de este blog

No hi ha color

Entrevista al Dr. Santos Martín