L'ÚLTIM DIUMENGE D'OLEA DE L'ANY. 20 DE DESEMBRE

El dia 20 serà l’últim diumenge d’Olea de 2009.
Proposem fer un diumenge de CONTES ENCADENATS.
M’explique, la idea és que durant el matí hi haja sempre un adult disposat a contar un conte , fer titelles, cantar una cançó o qualsevol altra ocurrència. Ens anirem turnant. Quan una mare/pare acaba de contar un conte, un altre pare/mare comença un altre conte o cançó o teatre o … i de forma encadenada sempre hi ha un adult contant un conte. Les xiquetes i xiquets potser s’arrimen a vore de què va el conte i es queden o se’n vagen a fer una altra cosa, després tornen, se’n tornen a anar, però l’adult que conta el conte segueix contant-lo (encara que només ens escolte un nen).

Si tens ganes de contar un conte el diumenge d’Olea i saps segur que vindràs avisan’s i organitzarem l’encadenament dels contes, ens caldria saber més o menys lo que durarà (no més de 15 o 20 min).
Si t’abellix contar un conte Però no saps si vindràs, no cal en ens digues res i si finalment vens ja t’afegirem a la cadena de contes.
Respecte el tipus de conte les preferències nostres són aquestes:
1.- Preferiblement contat no llegit
2.- Preferiblement contes inventats pel narrador (inclús al moment mateix de contar-los)
3.- Si no és conte inventat, millor que siga un clàssic (típic conte de fades) en versió lo més original possible, no adaptacions políticament correctes.

Començarem a contar contes a partir de les 11.30 fins les 13.30 més o menys.
En acabar anirem a dinar de pa i porta a la platja del Carregador, a la piràmide de cordes en Alcossebre.


Recordeu que en els diumenges d’Olea:
Cada família es responsabilitza dels seus fills amb el mateix criteri que utilitzaria en un altre espai encara que eixe criteri no coincideixca amb la filosofia d’Olea.
Si et cal parlar pel mòbil fes-ho apartats dels infants.
Si et cal fumar fes-ho fora de l’espai d’Olea, a l’aparcament per exemple i guarda la bureta al teu cendrer.
Si vols fer fotos en les quals surten persones pregunta primer si volen ser fotografiades.
Les cabanyes estaran tancades, cal avisar per vore-les.
L’espai d’Olea va des de l’aparcament fins la paret de pedres i nenya, podeu gaudir-lo com vulgueu, però us preguem no arribar a la caseta de baix, és l’espai personal de la meua família.
Abans de marxar cada infant o els seus pares han de replegar les joguines utilitzades i deixar-ho tot al mateix lloc on les van trobar.

Ens veiem diumenge i si no ens veiem…

FELIÇ SOLSTICI D’HIVERN!

Creu

Entradas populares de este blog

No hi ha color

Quasi a punt...